Despre Noi
Catre Asistenta IT
Utilizatori sisteme supraveghere
Utilizator:
Parola:
 Memoreaza parola
 
Despre noi...
Smartkit a fost infiintata in anul 2008, avand  ca obiect principal de activitate crearea de infrastructuri IT, cat si extinderea sau optimizarea sistemelor informatice deja existente. Firma noastra se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane juridice, persoane fizice si institutii de stat.
      
      In anul 2009, Smartkit a dezvoltat o divizie de sisteme de supraveghere video, activitatea de baza fiind importul, livrarea si instalarea de sisteme de supraveghere, realizarea de solutii de monitorizare video, acoperind prin aceasta divizie o gama larga de nevoi ale companiilor, la nivel de securitate.

Ce oferim?

Smartkit IT Suport/Asistenta

Informatiile de ultima ora din sectorul IT, recomandari cu privire la cele mai potrivite alegeri raportate la cererea si necesitatile clientilor, o gama vasta de servicii, solutii complexe atat pentru institutii si companii, cat si pentru persoanele fizice.

Smartkit Supraveghere Video

Produsele din gama de supraveghere video oferite de noi sunt moderne si de cea mai īnalta calitate, īn conformitate cu standardele europene din domeniu. Colaboram cu producatori si distribuitori autorizati de echipamente de supraveghere video.

Colaborand cu noi, veti beneficia de:
§calitate - punem accent in primul rand pe calitate;
§profesionalism - diferenta o face profesionalismul cu care abordam si realizam orice lucrare;
§preturi minime - avem cea mai buna oferta de pe piata;
§eficienta - toate proiectele sunt realizate in functie de necesitatile clientului.

De ce noi?

> Pentru ca suntem o echipa de tineri ingineri, dornici si capabili sa contribuim la succesul dumneavoastra.

> Profesionalismul, seriozitatea, disponibilitatea si flexibilitatea, dorinta de autodepasire, sunt valorile care caracterizeaza intreaga echipa Smartkit.

> Calitatea ridicata a produselor si serviciilor pe care le oferim pentru a satisface cerintele clientilor este preocuparea noastra permanenta.

Experienta acumulata din proiectele finalizate, calificarile si certificarile membrilor echipei Smartkit, ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.
Smartkit ajuta clientii sa isi imbunatateasca performantele organizationale prin managementul performant al infrastructurii IT si prin alinierea strategiei IT cu obiectivele companiei.
Divizia de sisteme de supraveghere, aduce un plus de siguranta oricarei afaceri, oferind cu un minim efort o vedere de ansamblu a afacerii, in ce priveste securitatea bunurilor, angajatilor si a spatiilor, pentru mai multa eficienta in activitatea companiei.
Tinta noastra este sa creem parteneriate pe termen lung prin combinarea unui suport tehnic de calitate si a  strategiilor de dezvoltare a infrastructurii IT cu solutiile complexe de sisteme de supraveghere menite sa aduca liniste si cursivitate in activitatea clientilor.


Scopul nostru este sa implementam cele mai bune si mai noi tehnologii astfel incat structura informatica sa nu stea in calea atingerii obiectivelor de business ale clientilor nostrii, ci sa le usureze drumul si sa le faciliteze accesul la cele mai noi tehnologii.

Contact
Descarcari
Home
Service IT